De grootste gids naar antieke meubelen

Meestal: zeer fraai klein formaat antiek Hollands kastje. Strakke vormgeving en fraaie eiken patina. Binnenin een keurig interieur met 3 originele eiken legplankjes.

Omschrijving: Die vierkante salontafel in antieklook is een tijdloze uitbreiding vanwege de interieur. U dan ook kunt een tafel benutten wanneer salontafel, bijzettafel of tv-meubel. Een salontafel is geschapen over mango-hout betreffende goede kwaliteit, waardoor el

Tevens door onze scheppingsvermogen en inkoop is onze collectie wekelijks aangevuld betreffende speciale huisraad.

De oudste coulissetafels dateren dus verder uit welke tijd maar zijn tevens ook speciaal zeldzaam. Die gewoonte werden aan het begin betreffende de 19e eeuw  snel verder tussen een gegoede burgers populair en antieke coulissentafels uit de periode 1800 - 1850 aankomen daarom wat vaker voor.

Maar wilt u dan ook immers dat een kast bij de interieur past? Bij Het Inboedelhuis kiest u dan ook de kleur, rangschikking en pootjes betreffende de kast uit. Wij produceren een kast precies tot uw wens.

Een uitstraling en ambiance is bepalend bij de inkoop. Zo uitproberen we iedere keertje wederom ons originele collectie tezamen te leveren met karakter: ons grote diversiteit met meubelen en benodigdheden. Ofwel het meteen zeker antieke meubilair
meubilering zijn of 'bijna' antiek qua leeftijd. 

Meestal: mooi antiek Biedermeier boekenkastje. Aan een buitenkant geweldig van kleur en betreffende in een bijzonder precies interieur met, deels verstelbare, legplanken en liefst 4 laadjes. Een leuk kastje dat alweer een mooie plaats verdient.

Dat kan een antiek 18e eeuw weelderig Hollands kabinet zijn maar tevens een strak art deco ofwel Amsterdamse de kleuterschool dressoir., ofwel ons grote statige antieke bibliotheekkast.  De collectie antieke kasten is sterk wisselend  dit loont uiteraard beslist de inspanning het betreffende enig regelmaat te bezoeken. Als u dan ook wat bijzonders zoekt dan vindt u dat beslist een keer. Klik op onderstaande link om de actuele collectie antieke kasten te bekijken...

Binnenin verschillende trapsgewijs verstelbare authentieke eiken legplanken. Op de deur nog dit authentieke messing beslag en slot betreffende sleutel. Uiteraard, zoals dit Pander betaamd, ons meubel van zeer betrouwbare capaciteit. Ons website stijvolle kast welke vanwege ettelijke doeleinden passend kan zijn. Hij kan zijn totaal demontabel, uiteraard gemakkelijk te transporteren. 

Onderin een omvangrijke lade en in het middelpunt nog een paar kleine laadjes. Goed werkend slot met authentieke sleutel. De kast is geheel demontabel uiteraard gemakkelijk te transporteren. Mooi meubel het weer ons een momentje opwindende plek verdient.

Omschrijving: Deze salontafel betreffende antieke stijl heeft ons spectaculaire vintage look, en kan zijn ook ons decoratieve wanneer handige toevoeging met de living. Ofwel u meteen op speurtocht bent naar een salontafel waar u hapjes en drankjes op kan zet

Eiken kasten Robuuste eiken kledingkasten, keukenkasten, Franse kasten en broodkasten uit grootmoeders tijd. In onze hal ziet u dan ook een kasten in originele staat, maar alle kasten kunnen tot de eigen inzicht worden opgeknapt, gekleurd en ingericht.

Antieke stoelen vindt u dan ook bij het in het bijzonder in sets betreffende 6, 8, en liefst nog verdere stuks. Qua leeftijd en periode mogen de antieke stoel nogal breed vertegenwoordigd zijn in de verzameling. Dikwijls hebben we laat 18e eeuwse en vroeg 19e eeuwse antieke Hollandse stoelen. Maar ook exemplaren uit een late tijd 1875 - 1900 zijn voor ons veelal te ontdekken.

In Engeland kwam wel een ontwikkeling met de demontabele-boekenkast systemen op gang. Bekend bestaan in het bijzonder  de stapelbare boekenkasten aangaande the Globe Wernicke   die van 1899 gemaakt werden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *